Resultaten voor yoga vakantie marokko

 
 
yoga vakantie marokko
Yoga Retreat Woestijn Marokko.
Babymassage en postnatale yoga. Toscane Yoga Shiatsu Retreat. Restorative Yoga weekendretreat in Drenthe. Urban Zomer retreat. Yoga Retreat Woestijn Marokko. Yoga Retreats: mijn ervaring. Yoga Retreat Woestijn. Yoga Retreat: INTO THE HEART OF YOUR PRACTICE. Yoga in de stilte van woestijn.
201 Yoga Retreats en Vakanties in Marokko met Beoordelingen.
Sommige vakantiepakketten bieden zelfs buikdansen aan. Dus, combineer ze allemaal tot de meest perfecte vakantie ooit en boek vandaag nog een yoga retreat in Marokko! Yoga Retreats Marrakech Tensift El Haouz Yoga Retreats Tamraght Yoga Retreats in Marrakech Souss-Massa Yoga Retreats Yoga Retreats Marrakesh-Safi Yoga Retreats Souss-Massa-Draa Yoga Retreats in Paradise Valley.
Yoga Retreat in Marokko Dakhla 9-16 juni 18 Yogaloft.
Dakhla is een heel chillaxe plek gelegen op een schiereiland in de Westelijke Sahara in Marokko. We logeren in de bungalows van Heliophoria, een eco lodge aan de rand van de lagune. De eco lodge is gebouwd met respect voor de natuurlijke omgeving en op een milieubewuste manier wordt de impact op de natuur geminimaliseerd. De laguna is omringd door een overweldigende natuur en de witte duinen van de Sahara. De rust en puurheid van de omgeving heeft op zich zoveel te bieden dat deze zonder bijkomende activiteiten ten volle genietbaar is. Dit wordt dus een week vol deugddoende me-time met like-minded people! Na deze vakantie keer je met een big smile helemaal opgeladen terug naar huis. De yoga lessen worden gegeven in een binnenruimte, met zicht op een prachtig panorama of op het dakterras.
Body Soul Marroko Happysoultravel.nl.
Al zoekend naar een bezielde plek in Marokko, stuitten we opeens op een heel mooi kleinschalig oord in de bergen vlakbij Marrakesh. Het verhaal van de Nederlands-Marokkaanse eigenaar Khalid Boukhima is zo speciaal dat ik er zelfs een verhaal over ben gaan schrijven dat verscheen in het eerste nummer van de Happinez in 2015. Lang was hij op zoek naar een stuk grond om zijn droom te verwezenlijken: een eigen retreat, oord of centrum waar hij mensen kan ontvangen en ze terug kan laten komen bij zichzelf in de rust van de bergen. Met lekker eten, goede massages, een hamam, mogelijkheden tot allerlei extra's' zoals yoga, massage, woestijn excursie maar vooral de rust die je vindt op de talloze plekjes in de tuin, opgebouwd tegen een berg en de vele terrassen die het huis rijk is.
Programma Yoga vakantie Marokko Retreat Yourself.
Programma 8-daagse Yoga vakantie Marokko. De Yoga vakantie Marokko begint op zaterdag en eindigt op zaterdag. Verzamelen op luchthaven Marrakech transfer naar locatie met ontvangst met thee. Welkom met lunch. Vrije middag, rustig aankomen. Kennismaking met de groep begeleide meditatie: landen in Marokko.
Yoga vakantie Marokko met Claudia van der Tier.
Tijdens deze volledig verzorgde yoga vakantie Marokko wordt iedere dag in de prachtige tuin bij het zwembad yoga gegeven door onze yogadocente Claudia van der Tier. We maken gezamenlijk een wandeltocht door de Ourika-vallei in het Atlasgebergte welke je Marokko-experience helemaal compleet maakt.
Yoga vakantie Marokko Marrakesh.
home Inspirerende reizen Vajra Yoga vakantie Marokko. Yoga vakantie Marokko Marrakesh. zaterdag 10 oktober 2015 0930-1700: 8 lesdagen. Revealing Vajra yoga vakanties zijn een combinatie van yoga, een gezonde levensstijl en totale ontspanning. De Quaryati Ecolodge is onze thuisbasis voor deze week.
Yoga aan zee in Marokko Happysoultravel.nl.
naar alle familie reizen. Nieuw Yoga aan Zee in Marokko. Nieuw in ons aanbod: ideale plek voor yogi's, surfers en families direct aan de Atlantische Oceaan! Aan de Atlantische Oceaan ontdekten we een superrelaxed hotel voor zowel yoga als surfliefhebbers.

Contacteer ons