Meer resultaten voor koningssteden marokko

 
 
koningssteden marokko
Rondreis door Marokko? Boek je groepsreis online bij Djoser!
Tijdens de groepsreis door Marokko bezoek je onder meer Marrakech en de andere koningssteden, Rabat, Meknes en Fès. Achter de smalle Straat van Gibraltar bezoek je een compleet andere wereld: hoewel het niet ver van Europa ligt, doet Marokko exotisch aan.
Koningssteden Marokko Fes, Marrakech, Meknes en Rabat.
De meest bekende steden van Marokko zijn ongetwijfeld de vier koningssteden Fes, Marrakech, Meknes en Rabat. Op deze website vindt u uitgebreide informatie over de belangrijkste bezienswaardigheden in deze koningssteden. Tevens geschiedenis, andere wetenswaardigheden van deze steden en achtergrondinformatie over het land Marokko.
Marokko: koningssteden Essaouira TravelBird. ic_check_circle_black_24px copy 10.
Geef je vrienden 30., Marokko: koningssteden Essaouira. Deel deze reis. Marokko: koningssteden Essaouira. Rondreis 7 nachten Marokko. per persoon vanaf 75900., gebaseerd op 2 personen. Deel deze reis. Treed in de voetsporen van de sultans tijdens deze rondreis langs de voormalige hoofdsteden incl.
8-daagse rondreis De Koningssteden van Marokko Marokko TUI.
Fooien in de hotels en restaurants. Beschreven excursies en entreegelden. Toon grotere kaart. Kaart 8-daagse rondreis De Koningssteden van Marokko. Geselecteerde accommodatie Rondreis Gegroepeerde accommodaties/rondreizen. Bezoekers bekeken ook. 8-daagse rondreis Koningssteden van Marokko 15-daagse rondreis Highlights van Marokko 8-daagse combinatiereis Marrakech Agadir.
Koningssteden van Marokko Reisbureau Reisgraag.nl.
Meknès was hoofdstad van Marokko ten tijde van de Maghrawadendynastie, die de periode van de Idrisiden in het jaar 987 opvolgde. Meknès is de kleinste van de vier steden, maar doet met de grote hoeveelheid bezienswaardigheden niet onder voor de andere Koningssteden.
Koningssteden in Marokko TravelBird. ic_check_circle_black_24px copy 10.
Marokko, dat is het land van gezellige soeks en statige paleizen, rijkelijk versierde bouwwerken en authentieke vissersstadjes. Jij gaat op koninklijke rondreis langs de vier koningssteden van het land: Fez, Marrakesh, Meknes en Rabat. Die worden zo genoemd omdat ze allemaal ooit in een ver of minder ver verleden dienst deden als hoofdstad van het land.
8-daagse rondreis Koningssteden van Marokko Marokko TUI.
50, per persoon, ter plaatse te betalen, optionele excursies. Toon grotere kaart. Kaart 8-daagse rondreis Koningssteden van Marokko. Geselecteerde accommodatie Rondreis Gegroepeerde accommodaties/rondreizen. Bezoekers bekeken ook. 8-daagse Fly Drive Magisch Marokko ClubHotel RIU Tikida Palmeraie 15-daagse rondreis Highlights van Marokko.
Rondreis Koningssteden van Marokko De wereld is Kras.
Minimum aantal deelnemers en uiterste termijn van annulering is niet van toepassing op een reeds gegarandeerde vertrekdatum. Rondreis Koningssteden van Marokko. Rabat, Meknès, Fès en Marrakech worden de vier koningssteden genoemd, omdat deze schilderachtige Marokkaanse steden ooit de residentie waren van een rijke Marokkaanse dynastie.

Contacteer ons