Op zoek naar kenia reizen?

 
 
kenia reizen
Kenia reizen op maat bij Sabi Safari.
Een Kenia reis van Sabi Safari biedt u een andere kijk op Kenia. Kijk bij de rondreizen Kenia en bouwstenen Kenia, om inspiratie voor uw Kenia reis op te doen! Alle reizen naar Kenia kunnen we aanpassen aan uw wensen.
Kenia reizen Bouwstenen van Kenia en Tanzania online.
Je eigen Kenia reis samenstellen. Bouwstenen zijn korte individuele Kenia reizen van twee tot negen dagen. Door ze te combineren kun je je eigen Kenia reis samenstellen. Daarnaast kun je een combinatie maken met onze bouwstenen in Tanzania. De bouwsteen Zebrapad naar de Serengeti verbindt je Kenia en Tanzania safaris met elkaar.
Kenia safari reizen vakantie Bongo Asili: Afrika specialist.
Kenia reizen kunnen uitstekend gecombineerd worden met een strandvakantie in Kenia aan de uitgestrekte stranden in de omgeving van Mombasa, Diani Beach, Malindi, Watamu en Lamu. Kenia is uniek door de vele mogelijkheden om safari te combineren met een strandvakantie.
Beleefreis naar Kenia Aanbod individuele rondreizen en georganiseerde groepsreizen op maat Evenementtours.
Wij organiseren uw individuele rondreis Kenia alsof het onze eigen vakantie is. Ook in groepsreizen op maat zijn we specialist. Reizen naar Kenia Aanvraag offerte. Kenia, het land van de safari's, wilde dieren en de Masaï-krijgers is nog steeds een unieke reisbestemming.
Kenia Connections.
In een restaurant geef je best een fooi van 10%, in de lodges 5 USD per dag, een portier maak je blij met 1 USD, ben je tevreden over je safarigids/chauffeur dan is 2 USD per dag een mooi richtbedrag. Zowel in Kenia als Tanzania kan het hele jaar door gereisd worden. In april en mei kan regen het reizen avontuurlijker maken, vooral in het noorden.
Kenia reizen de mooiste reizen boekt u bij Sable Tours!
Kenia reizen: beleef de ultieme safari. Onze Kenia reizen omvatten een gebied dat wereldwijd bekend staat om de wildparken, waar enorme kuddes grazers onder de Afrikaanse zon voorbij trekken, terwijl de grote katachtigen zich in het gras en de begroeiing schuilhouden om toe te kunnen slaan.
Groepsreis Kenia Geniet van de schoonheid.
Sawadee biedt onderstaande groepsreizen naar Kenia aan.: Er zijn 5 reizen die voldoen aan jouw wensen. Rondreis Kenia 16 dagen Op safari in het meest diverse land van Afrika. Avontuurlijke safari rondreis met kampeerovernachtingen. Inclusief alle gamedrives in de meest wildrijke parken.
DetailKenia: Safari strandvakantie De Blauwe Vogel.
Klik hier om de brochure van deze reis te downloaden als PDF-bestand. Kenia grenst aan Ethiopië, Somalië, Tanzania, Oeganda en Soedan. Bovendien beschikt het over een lange kuststrook langs de Indische oceaan. Kenia is vooral gekend voor zijn gevarieerde fauna en flora.
Kenia Joker. Joker. Zoek reizen. Afdrukken. E-mail. Afdrukken. Joker. Wieni.
Uiterst belangrijk is ook dat je uitgerust aan deze reis begint! Joker-reizen zijn per definitie actieve reizen! Reisperiode en klimaat. Hoewel Kenia aan de evenaar ligt, wordt de temperatuur eerder door de hoogte dan door het seizoen bepaald. Nairobi is gelegen op een hoogte van 1.820 m en het is er beduidend frisser.
Kenia Samburu Joker. Joker. Zoek reizen. Info. Info. Afdrukken. E-mail. Afdrukken. Joker verlegt je grenzen. Wieni.
Lokale gebruiken en gewoonten. Tijdens onze zomer is het in Kenia 1 uur later, tijdens onze winter 2 uur. In Kenia bedraagt de spanning 220-240 volt. De stopcontacten zijn naar Engels model, een wereldstekker is dus nodig. Reizen in Kenia vraagt specifieke veiligheidsmaatregelen.
Kenia reizen Rondreis Kenia Koning Aap.
Olifanten, leeuwen, nijlpaarden, giraffes Het zijn slechts enkele voorbeelden van dieren die je voorheen alleen in de dierentuin of op televisie zag, maar waarmee je tijdens een safari in Kenia toch echt oog in oog komt te staan. Tel daarbij op dat het land bekend staat om zijn oogverblindende, gevarieerde landschappen én karakteristieke bevolkingsgroepen en je begrijpt waarom je geen spijt zult krijgen van de beslissing om door Kenia te reizen.

Contacteer ons